Skip to main content

REMINDER: FNV Cabine cao-sessies: praat mee over jouw nieuwe cao!

Eind februari 2025 verloopt onze cao. We verwachten eind van dit jaar al aan de onderhandelingen te beginnen en daarom zijn we al begonnen met de voorbereidingen voor de nieuwe cao. Het is belangrijk dat er in de cao-inzet onderwerpen staan die onze leden belangrijk vinden. Om een goed beeld te krijgen van de wensen, hebben wij diverse cao-sessies georganiseerd om met elkaar in gesprek te gaan. Daarna volgt zoals gebruikelijk een ledenraadpleging over de concept cao-inzet. We nodigen je graag uit voor de cao-sessies!

Verschillende cao-onderwerpen
Op 7 oktober, 9 oktober en 11 oktober organiseert FNV Cabine cao-sessies. Tijdens deze sessies gaan wij in gesprek over uiteenlopende onderwerpen. Per sessie is er een ander interessant onderwerp en zullen er ook experts over deze onderwerpen aanwezig zijn. De cao-onderwerpen die FNV Cabine graag met haar leden wil bespreken zijn; koopkracht en work-life balance, diversiteit & inclusie en ouderenbeleid & gezond aan het werk. Alle sessies zijn gepland van 14:00 uur tot 16:00 uur. Aangezien er bij de crewborrel vaak de beste ideeën ontstaan sluiten we daarna af met een gezellige crewborrel. De sessies zijn op ons kantoor aan de Derkinderenstraat 2-8 in Amsterdam. Dit is vlakbij station Lelylaan en je kunt gratis parkeren op het eigen terrein.

Schrijf je nu in voor één of meerdere cao-sessies en praat mee over jouw cao. De input van deze sessies wordt meegenomen in de cao-inzet welke vervolgens aan alle leden ter stemming wordt voorgelegd. Wil je één of meerdere collega’s meenemen dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

  • Maandag 7 oktober 14:00 uur: koopkracht & work life balance
  • Woensdag 9 oktober 14:00 uur: diversiteit & inclusie
  • Vrijdag 11 oktober 14:00 uur: ouderenbeleid & gezond aan het werk

Klik hier en schrijf je direct in.

Diversiteit en inclusie
Wij zijn trots om te kunnen melden dat op woensdag 9 oktober vier netwerkorganisaties die actief zijn binnen KLM op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie (DEI) ook aanwezig zijn.

  • Women on Board: heeft de ambitie om vrouwen met verschillende achtergronden, competenties en kwaliteiten te verbinden en te inspireren; 
  • Connecting Colors: ondersteunt KLM om een toonaangevende, inclusieve luchtvaartmaatschappij te worden, door alle culturele en etnische identiteiten van collega’s en klanten te erkennen;
  • Over the Rainbow: zet zich in voor een optimale werkomgeving voor LGBTIQ+ collega’s binnen KLM
  • Experienced KLM: het netwerk voor ervaren 50+ medewerkers binnen KLM.

Mis deze kans niet om het verschil te maken en kom naar onze cao-sessies. Met FNV Cabine sta je nooit alleen!